Administratieve diensten

Administratie, aangiftes, toeslagen: sommige mensen worden al moe als ze de woorden alleen al horen. Bij PM delen we deze moeite gelukkig niet. We schrikken niet van spreadsheets en bonnen. Want heldere cijfers helpen om je bedrijf of je huishouden financieel gezond te houden.

Persoonlijk plan

Ga je met ons in zee voor je administratie? Dan krijg je wat jij nodig hebt – en soms is dat iets anders dan waar je om vroeg. We kunnen de complete administratie verzorgen, maar vaak kun je een deel ook prima zelf doen. Misschien is het genoeg dat we alleen de jaarrekening checken? Dan zitten we eenmaal per jaar bij elkaar. Of wil je alles online inzichtelijk: dat kan in een maatpakket van Exact Online. We kijken waar jij tegen aanloopt. Daar bedenken we een goede oplossing voor.

Particulieren

Ook voor particulieren hebben we passende antwoorden. We helpen je bijvoorbeeld met de aangifte inkomstenbelasting. Zeker bij complexe situaties zoals een echtscheiding of de aankoop van een woning is dat prettig. Vaak kijken we dan ook even verder naar je persoonlijke situatie. Misschien kun je meer besparen, of zaken financieel verstandiger inrichten.

Wat kunnen we zoal voor je doen?

We ondersteunen je met alle voorkomende administratieve diensten, zoals:

  • Het inrichten van je basisadministratie.
  • Het verzorgen van de aangiftes voor omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting.
  • Het opstellen en bespreken van de jaarrekening.
  • Het optimaliseren van je administratieve processen.
  • Advies over en aanvraag van toeslagen.

Register Belastingadviseurs

Ook goed om te weten: PM staat ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs. Dat betekent dat onze adviseurs alle relevante fiscale kennis in huis hebben. We kunnen veel meer voor je doen dan alleen het op orde maken van je fiscale gegevens. We adviseren je ook bij complexe bedrijfseconomische vraagstukken, zoals het veranderen van rechtsvorm. Ook in zulke ‘technische’ trajecten houden we in het oog wie jíj bent en wat bijdraagt aan het waarmaken van jouw wensen.

Heb je een vraag, wil je advies, of gewoon eens kennismaken? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

PM helpt je ook met salarissen en verzuimmeldingen. Lees meer over onze personeelsadministratie.