Terugblik op 2021, vooruitblik op jubileumjaar 2022

We kijken terug op een turbulent jaar: zakelijk gezien een topjaar, maar in personele sfeer een zorgelijk jaar. Gelukkig gaan we met vertrouwen het jaar in. En: we vieren een jubileum!

Veel klanten van ons hebben een turbulent jaar achter de rug. Ook voor ons was 2021 ingrijpend. Zakelijk gezien hebben we het beste jaar ooit doorgemaakt, maar tegelijk waren de zorgen in personele sfeer groter dan ooit. Dit maakte dat de werkdruk op het team continu erg hoog was. Corona speelde ons parten bij het inwerken van twee nieuwe collega’s, en bij externe contacten. We zijn dan ook heel blij dat we ondanks alles een forse groei in relaties, omzet en resultaat konden doormaken.

Vertrouwen

Als klant heb je het afgelopen jaar misschien weleens wat langer op ons moeten wachten. Dan is het goed om te weten dat we dit jaar vol vertrouwen in gaan, ook al zijn de ziektegevallen helaas nog niet (helemaal) ten einde. Met veel plezier zijn we je ook dit jaar weer van dienst, zoals je van ons mag verwachten. We willen ook verder bouwen aan onze organisatie, kennis en kunde, zodat we je nog beter kunnen ondersteunen. En tot slot: 2022 is voor ons extra bijzonder omdat we dit jaar ons 15-jarig bestaan vieren!

< terug naar overzicht