Op de grens van 2022 en 2023

We staan bijna aan het eind van 2022: het jaar van ons 15-jarig jubileum én een jaar van groei. Ook voor 2023 zijn de verwachtingen positief. En tegelijk hebben we te maken met uitdagingen. 

Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief kunnen we tevreden terugkijken op ons jubileumjaar 2022. We zijn opnieuw gegroeid in omzet en resultaat en de zakelijke vooruitzichten zijn gunstig. Aan de andere kant zijn er wel degelijk zorgen: het inflatiespook waart ook rond in onze organisatie. Hierdoor ontkomen we niet aan een meer dan gemiddelde tarievenverhoging per 1 januari 2023.

Krappe bemensing

Daarnaast is de bemensing van ons kantoor een uitdaging. Helaas heeft Dimara na een dienstverband van bijna twee jaar besloten haar bakens te verzetten. We wensen haar alle goeds. En we zullen Daniek een aantal maanden missen om een vrolijke reden: zij is deze maand moeder geworden van een zoontje, Noud. We gunnen haar van harte een mooie verlofperiode!

Door de krappe arbeidsmarkt kan het even duren voordat we de (deels tijdelijk) lege plekken weer hebben ingevuld. Hierdoor is de druk op de rest van het team mogelijk voor enige tijd wat hoger. Het kan zijn dat je soms iets langer moet wachten, of dat een ander teamlid je zaken behandelt. Hiervoor vragen we jouw begrip.

< terug naar overzicht