Nieuwe ontwikkelingen bij PM Ondernemend

We informeren je over een aantal veranderingen in onze organisatie in 2023.


1. Aansluiting bij landelijk netwerk
Wij hebben ons per 1 januari 2023 aangesloten bij een landelijk netwerk: BANVO. Dat staat voor: Belastingadvies- en Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers. Het netwerk bestaat sinds 2021 en zo’n vijftien kantoren uit heel Nederland hebben zich inmiddels aangesloten. Vanwege deze samenwerking hebben wij onze bedrijfsnaam gewijzigd in PM Ondernemersadvies B.V. Peter Bregman blijft aan als directeur van PM. “Door onze aansluiting bij dit netwerk is de continuïteit van PM gewaarborgd en onze regionale positie versterkt”, licht hij toe. “BANVO ondersteunt ons op het gebied van management, personeelswerving en kwaliteit. Dat is van groot belang, zowel voor onze medewerkers als voor onze zakenrelaties. Tegelijk verplicht deze samenwerking PM tot niets. We handhaven onze handelsnaam PM, vestigingsplaats en bedrijfscultuur.”

2. Vertrek van Martin Post
De aansluiting bij BANVO komt mede door het aanstaande vertrek van Martin Post. Hij vormde samen met Peter de afgelopen jaren een maatschap. Martin heeft onlangs besloten om de branche per 1 mei 2023 te verlaten. Hij gaat een andere kant op met zijn loopbaan en zal daarom geen klanten overnemen. In de komende maanden zal Martin zijn werkzaamheden overdragen aan vakkundige collega’s bij PM. Ervaren relatiebeheerder Gert Souman en Peter worden hierbij het aanspreekpunt. De andere collega’s blijven hun bestaande werkzaamheden uitvoeren.

3. Komst van Erik Smink
Waar de één gaat, komt een ander juist het team versterken. Erik Smink is afgelopen maand bij ons in dienst getreden. Hij gaat aan de slag als senior adviseur, fiscalist en mediator. Erik komt uit Putten en heeft zelf dertig jaar lang een administratie- en advieskantoor gerund. Hij verkocht dit enkele jaren geleden. Hij zal in de komende periode, waar nodig, ondersteuning bieden bij klantgesprekken en/of complexe vraagstukken.

< terug naar overzicht