Nieuw bij PM: Anne Marie Nollen

Afgelopen maandag trad Anne Marie Nollen bij ons in dienst als salarisadviseur. Ze is de opvolger van Jannita Rijkeboer, die na een dienstverband van negen jaar heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging. Binnenkort willen we nog een tweede adviseur aanstellen, want de afdeling salarisadministratie groeit hard. In de komende nieuwsbrief hopen we je daar meer over te vertellen. Voor nu: even kennismaken met Anne Marie:

“Vrolijk, goedgemutst, rustig en ook wel serieus. Zo zou je me kunnen omschrijven. Ik ben mijn carrière ooit gestart als bioloog, maar heb de switch gemaakt naar de salarisadministratie. Wat me daarin aanspreekt is het rekenwerk, maar ook de regelgeving. Het geeft me energie om in een complex vraagstuk te duiken en dan een oplossing te vinden die past bij de ondernemer.”

“Om me verder te ontwikkelen als adviseur heb ik de Vakopleiding Payroll Services gevolgd. Daardoor kan ik ondernemers gerichter advies geven over administratieve zaken of personeelsrecht. Ik kan ze bijvoorbeeld wijzen op de regels rond ziekteverzuim, helpen bij het opstellen van een contract, of tippen over subsidiemogelijkheden. Zodat zij zich kunnen richten op het ondernemen zelf.”

“Wat mij aanspreekt aan PM? De persoonlijke benadering. In mijn sollicitatiegesprek merkte ik dat er oog is voor wie jij bent en voor jouw ontwikkeling. Zo wil ik ook met mijn klanten omgaan. Ik wil luisteren naar hun verhaal en kijken wat ik voor hen kan betekenen.”

Lees meer over onze personeelsadministratie.

< terug naar overzicht